Uzun zamandır bir blog açıp şu video'larımı yazıya çevirip yayınlamak istiyorum. Şayet gerçekten o kadar da iyi anlatamıyorum :( . Bunu Engılır js yerine enjulur js dememden anlayabilirsiniz :D. Tabi çıktığı zaman o kadar iyi ingilizcem yoktu bu konuda hepinizden özür diliyorum. Belki bu yazıya yorum yapmayan da olacaktır ama be yinede azimle " birileri faydalanır da.. en azından bir kişiye yardım etmiş olurum.. " kafasında olacağım için sizi anlayışla karşılıyorum.
Demem o ki öncelikle youtube'da bulunan tüm videolarımı yazıya çevirip burada yayınladıktan sonra artık diğer çekeceğim videolarımı da burada yazı olarak belirteceğim. Böylelikle uzunca video izlemek istemeyen arkadaşlar burada dokümandan faydalanabilecekler.
Videolara da uzun bir ara vermiştim artık mikrofon sıkıntım çözüldüğüne ve o ben hayati dönüm noktamı atlattığıma göre sizlerle beraber olacağım.
Yayınladığım konulara kolaylıkla yorum yapabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar tüm sorunlarınıza yardım etmeye çalışacağım. Umarım yeni blogumu güzel bulmuşsunuzdur. Tasarımı oldukça insan gözüne netlik getiren, rahatlatıcı, sade ve tertipli bir tema olarak düşünüyorum. Umarım düşündüklerim beni hayal kırıklığına düşürmez :D.
Diyeceklerim bu kadardı; beni hatırlayın dostlarım. Diğer konularda görüşmek üzere :) Hoşça kalın
Bana herhangi bir konuda soru sormak istiyorsanız https://github.com/abdurrahmanekr/bana-istedigini-sor repository’sinde bir issue açabilirsiniz :)
Düşündüklerin nedir ?
Yorumlar ({{totalCommentCount}})
{{commentLike1Count}} beğenme 8 yıl önce
{{commentLike2Count}} beğenme 8 yıl önce
{{commentLike3Count}} beğenme 8 yıl önce
{{commentLike16Count}} beğenme 7 yıl önce
{{commentLike29Count}} beğenme 7 yıl önce
{{commentLike30Count}} beğenme 7 yıl önce
{{commentLike38Count}} beğenme 7 yıl önce
{{commentLike39Count}} beğenme 7 yıl önce